De omgeving

NormandiŽ biedt vele mogelijkheden voor een fijne vakantie. Haras de Corneville ligt in de "Pays D'Auge" dat weer in de Calvados ligt. De Calvados biedt een unieke combinatie van de kust en het platteland, beiden zowel liefelijk als ruig, weelderig en gevarieerd, sfeervol en authentiek.

NormandiŽ is een paardensportgebied bij uitstek en kent vele "Hippodromes" voor zowel draf- als rensport. Ook is er een enorme keuze aan harassen die stuk voor stuk uw bezoek waard zijn.

NormandiŽ is ook op cultureel en culinair gebied een aanrader. Wat dacht u van Cider, Pomeau, Calvados, heerlijke kazen zoals de Pont L'Eveque, Livarot en Camembert. Ook de vele restaurants maken het voor de fijnproever tot een waar feest.

In de omgeving van Haras de Corneville zijn prachtige fiets- en wandelroutes. De stranden van Cabourg, Deauville en Honfleur liggen op een steenworp afstand. Ook de kust van Arromances (beroemd vanwege de landingsstranden) ligt in de directe omgeving.

Gezellig winkelen ?

St. Pierre op 7 km
Lisieux op 17 km
Caen op 35 km
Deauville op 40 km

Deauville is onder meer bekend van het casino, het filmfestival, de renbaan Clairfontaine en als badplaats een absolute aanrader.

Cabourg is bekend van de drafbaan en heeft een prachtige golfbaan waar de echte golfers hun hart kunnen ophalen.

Parijs ligt op slechts 200 kilometer en is eventueel via Lisieux met de trein te bereiken, u stapt uit op Gare du Nord.

Suisse NormandiŽ is het klein Zwitserland van NormandiŽ, een prachtig landschap en een ideale omgeving voor iedereen die van een aktieve vakantie houdt. KanoŽn, kajakken en bergbeklimmen zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden.

14140 Les Authieux Papion
Frankrijk

Tel. 0033 (0) 231 639 813
E-mail erikdragt@wanadoo.fr